EN Naslovnica Zdravi&informirani

Preuzmi aplikaciju

Zdravi&informirani

Zdravi& informirani

Učimo o zdravlju

Peludna groznica: Sve o alergiji na pelud i liječenju

Kišete? Curi vam nos ili vas svrbe oči? Niste sigurni jeste li se prehladili ili vas muče alergije? Više o alergijskom rinitisu, peludnoj groznici i alergijama pročitajte u tekstu napisanom od strane prof. dr. sc. Tomislava Baudoina, spec. otorinolaringologa.

None
None

Učimo o zdravlju

Koji lijek protiv glavobolje u trudnoći je prihvatljiv?

Mnogo je stvari koji nam zadaju glavobolju, no kad se ona pojavi u trudnoći valja posebno biti na oprezu. Lekadol tablete sadrže paracetamol koji ublažava bolove i snižava povišenu tjelesnu temperaturu te je, uz preporuku liječnika, prihvatljiv način liječenja glavobolje i zubobolje u trudnica.

None

Učimo o zdravlju

Struka je rekla: Terappia najbolja aplikacija u Hrvatskoj u 2018. godini!

Digitalna tehnologija u vidu aplikacija, senzora i umjetne inteligencije nerijetko nam pomažu da bolje organiziramo svoj život. Aplikacija Terappia pomaže nam da brinemo o zdravlju u trenu kad krećemo u proces liječenja.

None

Učimo o zdravlju

Zaboravili ste popiti lijek? Postoji aplikacija s kojom se to više neće dogoditi

Besplatna mobilna aplikacija Terappia podsjeća pacijenta na redovito uzimanje lijekova što povećava uspješnost liječenja. Izrazito je korisna aplikacija za sve koji svakodnevno trebaju popiti jedan ili više lijekova.

None

Učimo o zdravlju

Visoki tlak: simptomi na koje trebate obratiti pažnju

Visoki krvi tlak često se zove „tihim ubojicom“ jer simptomi mogu dugo biti neprepoznati. Redovno provjeravanje krvnog tlaka je presudno, jer obično nema posebnih znakova koji bi vas upozorili na ovo stanje

Preuzmi aplikaciju Terappia

Aplikacija je dostupna na