EN Naslovnica Zdravi&informirani

Preuzmi aplikaciju

Zdravi&informirani

Zdravi& informirani

Recepti

Zdravi recepti s avokadom: Avokado puding s tamnom čokoladom

Avokado je poznat kao nutritivno vrijedna namirnica koju bismo trebali uvrstiti u naš jelovnik. Njegovom konzumacijom smanjujemo rizik od kardiovaskularnih bolesti, štitimo vid i poboljšavamo probavu. Isprobajte ukusan puding nastao kao spoj avokada i čokolade.

None
None

Recepti

Pašteta od srdela, na rižinom krekeru

Tijekom ljetnih mjeseci jedemo puno voća i povrća, ribe i lagane hrane. Prve kiše nisu i prilika za masnu hranu i pekarske proizvode. Uživajte u doručku ili večeri uz ukusnu paštetu od srdela na rižinom krekeru, jednostavnom jelu bogatom proteinima i omega 3 masnim kiselinama.

None

Recepti

Varivo od graška - Recept za regulaciju šećera

Grašak je nutritivno bogata namirnica koja svojim sastavom smanjuje visoki krvni tlak i doprinosi regulaciji šećera u krvi kod svih onih koji boluju od dijabetesa. U varivu, spojenom zajedno s mrkvom, celerom, lukom i noklicama tvori sjajan obrok.

Juha od brokule

Recepti

Krem juha od brokule

Brokula, povrće bogato različitim nutritivnim svojstvima, namirnica je koja bi se često trebala naći na meniju. Svojim sastavom doprinosi zdravom životu, smanjuje kolesterol te se njena konzumacija preporuča u svrhu prevencije nekih oblika raka.

None

Recepti

Muffini od prgica sira i šunke na krem tikvici

Briga o zdravlju polazi od nekoliko čimbenika, a jedan od njih je zdrava prehrana. Svakodnevno donosimo odluke što ćemo jesti, u kojoj količini i koliko puta dnevno. Danas vam donosimo jednostavan recept koji će povezati okuse tikvice i sira.

Preuzmi aplikaciju Terappia

Aplikacija je dostupna na